HIPPO ENGLISH LANGUAGE OLYMPIAD 2022

Ученици што продолжуваат во полуфинале од Меѓународната Олимпијада по Англиски јазик од нашето училиште се:

Little Hippo-Ива Ивановска-4-1

                      Ангелина Трпковска-4-1

Hippo 1-Елена Наумова-5-3

                Дамјан Петрович-6-3

                Дарјан Јовчев-6-3

                Аника Велковска-6-1

                Марија Трајковска-6-4

Hippo 2-Андреј Јордановски-7-1

Hippo 3-Алексеј Стојановиќ-9-3

На сите ученици им честитаме за постигнатите резултати, а на полуфиналистите им посакуваме многу успех!