Сертификат за квалитет

Задоволство ни е да соопштиме дека нашето училиште ООУ “Дане Крапчев” се стекна со Сертификат за квалитет IASS 2019:2021 и доби идентификационен бар код. Благодарност до директорката, сите наставници, стручни соработници, учениците, родителите, општината, до сите кои постојано нè подржуваат, ни помагаат и придонесуваат за успесите на нашето училиште.

Почеток на второто полугодие

Зимскиот распуст на учениците завршува на 20 јануари.

Второто полугодие започнува во вторник, 21 јануари 2020 со следниот распоред:

I2, I3, II, IV, VII и VIII одделение започнуваат со прва смена од 7,30 часот,

а I1, I4, III, V, VI и IX одделение се втора смена од 12,45часот.

Ви посакуваме среќно и успешно полугодие!