СРЕЌНО ПОЛУМАТУРАНТИ!

Дел од атмосферата на завршната забава наменета за учениците со континуиран успех и првенецот на генерација наменета исклучиво за нашите полуматуранти.

Среќно и многу успеси во Вашето понатамошно образование. И запомнете пред се бидете луѓе кои ќе ги красат најдобрите епитети на една личност!!!!

СО УСПЕХ !!!!!!

Наградени првенците во Општина Гази Баба

3000 денари за ученикот на генерација – Aлексеј Стојановиќ

Денес градоначалникот Бобан Стефковски имаше средба со учениците на генерација од општинските основни училишта на територија на Општина Гази Баба.

Горди сме на успесите на нашиот првенец Алексеј Стојановиќ

Благодарност до општина Гази Баба и градоначалникот г-н Бобан Стефковски за поддршката на секое поле во образовниот процес во сите училишта на територија на општина Гази Баба !!!