РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШНИОТ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА

На 4 февруари 2019 година во нашето училиште “ООУ Дане Крапчев” се одржа училишниот натпревар по математика за учениците од предметна настава.

 

 РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШНИОТ НАТПРЕВАРОТ ПО МАТЕМАТИКА  IV одд.

Можни бодови на натпреварот 21

Име и презиме на ученикот Освоени бодови Освоено место

 

Мила Златановиќ           IV-4

20,5

I место

Андреј Јордановски       IV 1              20

II место

Давид Арнаудов             IV-4

20

II место

Дора Николова               IV-4

19.5

                  III  место

РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШНИОТ НАТПРЕВАРОТ ПО МАТЕМАТИКА  V одд.

Можни бодови на натпреварот 50

Име и презиме на ученикот Освоени бодови  

Освоено место

 

Даријан Саравинов          V-3

50

I место

Михаела Димчова            V-2

50

I место

Јана Саздовска                  V-2

46

II место

Луна Јакимовска             V-2

40

III  место

Петар Ристовски             V-3

40

III  место

Ева Серафимовска          V-4

40

III место

 РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШНИОТ НАТПРЕВАРОТ ПО МАТЕМАТИКА  VI IX одд.
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА УЧЕНИКОТ ОДД ОСВОЕНИ ПОЕНИ НАГРАДА
Алексеј Стојановиќ VI 100 I
Дона Тасева VI 90 II
Тамара Вељковиќ VI 88 III
Бојана Петровска VI 88 III
 
Јана Благојевиќ VII 100 I
Ангела Милановска VII 98 II
Христина Јовановска VII 90 III
 
Катерина Илиевска IX 95 I