Ученичкиот парламент во посета на Собранието

НАШИОТ УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ ВО МАКЕДОНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ🇲🇰 На лице место од Законодавниот дом каде се донесуваат најголемите државни одлуки.

Попатно ја посетивме Старата Скопска Чаршија и разговаравме со занаетчии кои со љубов работат занаети со долгогодишна традиција, од кои за жал некои се во изумирање.

Убава глетка!!! Пријатно чувство!!! Несекојдневно искуство и спомени низ фотографии !!!