УСПЕХ НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ

ПОВТОРНО ГОРДИ!!!

На ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ кој се одржа на 10.06.2023 на Природно математичкиот факултет нашата ученичка АНГЕЛИНА ТРПКОВСКА од 5 одделение освои ВТОРА НАГРАДА.

Честитки за постигнатиот успех!!! И посакуваме многу успеси и во иднина!

Ментор на ученичката :Душанка Китановска