СРЕЌНО ПОЛУМАТУРАНТИ!

Дел од атмосферата на завршната забава наменета за учениците со континуиран успех и првенецот на генерација наменета исклучиво за нашите полуматуранти.

Среќно и многу успеси во Вашето понатамошно образование. И запомнете пред се бидете луѓе кои ќе ги красат најдобрите епитети на една личност!!!!

СО УСПЕХ !!!!!!