Слободни изборни предмети

На следните линкови може да ја прочитате програмата за слободни изборни предмети

  1. Дизајн
  2. Кошарка
  3. Одбојка
  4. Уметност – театарски работилници
  5. Уметност – изработки од хартија
  6. Ликовно образование-Цртање
  7. Фудбал / футсал