Регионалeн натпревар по хемија

На Регионалниот натпревар по хемија кој се одржа на 28.05.2021 година ,  ученикот  Алексеј Стојановиќ од VIII-3 освои  II награда и се пласира на Државен натпревар.

Честитки и му посакуваме многу успех!

                                                                                  Ментор  Елена Томевска