Полигон за учениците од трето одделение

На 05.06.2024г. во спортската сала на ООУ ,,Вера Јоциќ” беше организира II полигон за учениците од 3-то одд. од сите основни училишта од Општина Гази Баба.

Целта на оваа активност е подобрување на психомоторните вештини и рано вклучување на учениците во спортските натпревари.

Честитки за нашите ученици кои и овој пат се меѓу најдобрите три екипи во општината:

1 место ООУ ,,Вера Јоциќ”

2 место ООУ ,,Григор Прличев”

3 место ООУ ,,Дане Крапчев”