Победници на Ученичка квизотека 2023/24

На 30.05.2024г. во просториите на Детскиот културен центар – ,,Карпош“, се одржа ,,УЧЕНИЧКА КВИЗОТЕКА 2023/24”.

Учениците: Тара Спасиќ и Александар Маџовски од 8-2 одд. и Дејанчо Стојановски од 9-1 одд. го освоија ПРВОТО МЕСТО.

Честитки за нашите ученици и менторот Маја Богојевска Величковска.

Вашиот успех не прави горди !!!