Отворен ден за граѓанско образование 2020

Отворен ден за граѓанско образование, на еден поинаков начин-ХУМАНОСТ и во време на пандемија. Бевме креативни и хумани, успеавме да предизвикаме насмевка на лицата на најмалите ученици во нашето училиште и највозрасните граѓани во нашата населба. Хуманоста е добредојдена и се памети во секое време. Помагајте и бидете хумани, можеби некаде, некому му е потребна токму Вашата помош!

И за крај нека ни е Среќна 2021 год. Ви посакуваме многу здравје, среќа, успеси… Останете ни во добро здравје, чувајте се и бидете хумани!!! СРЕЌНА НОВА 2021 година