Одлични резултати на државен натпревар по Биологија

Денес се одржа 11-от ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР по БИОЛОГИЈА на кој нашите ученици постигнаа одлични резултати:

7 одд. Калина Караџоска – II награда,

7 одд. Тео Бојанчев – III награда,

8 одд. Тара Спасиќ – II награда,

8 одд. Софија Мијалковска- II награда,

8 одд. Павел Доневски- II награда.

МЕНТОР на учениците од 7 и 8 одд-Душанка Китановска.

9одд. Дејанчо Стојановски- II награда

9 одд. Мила Златановиќ – II награда.

МЕНТОР на учениците од 9 одд. – Бојана М.Личева.

Честитки за постигнатиот успех на учениците и менторите!!!

Се гордееме со вас, имајте многу успеси и во иднина!