Известување

Почитувани родители, ученици, вработени!

На ден 29.02.2020 год. (сабота) според претходно најавеното, во нашето училиште се изврши комплетна дезинфекција, дезинсекција и дератизација на целата училишна зграда. Сакаме да изразиме благодарност до општина Гази Баба и Алкалоид за донацијата на антибактериски течен сапун, кој ја надополни залихата на хигиенски средства во нашето училиште, а со цел превенција и заштита од корона -вирусот. Истовремено, Ве замолуваме постојано да вршите едукација на учениците за начинот од заштита од било какви заразни заболувања, како и правилно користење на средставата за хигиена во училиштето.