Завршна манифестација за оваа учебна година

Во петок, на 14 јуни во нашето училиште се одржа завршна манифестација на која се забавувавме со прекрасните песни во изведба на Кате, Александра и Ивана, се доделија над 200 признанија, на ученици кои учествувале на натпревари, на нашите спортисти, на наставниците ментори.

Во центарот на вниманието беа учениците од 9 одд.

Наградени беа учениците со континуиран одличен успех 5,00 и беше прогласен првенецот на генерација ДАВИД АРНАУДОВ 9-4 одд

Честитки за сите!

Продолжете да чекорите напред, да ги надоградувате знаењата и да го освојувате светот!

Слики од настанот може да погледнете на нашата фб страница