ДАВИД АРНАУДОВ -прво место и наша гордост на шаховски турнир!

🏆На ден 23.11.2023 год. се одигра Турнир во Шах за учениците од VIII и IX одделение од општина Гази Баба.

✨️Нашиот ученик Давид Арнаудов од IX одд. освои ПРВО МЕСТО.

🏅Честитки за Давид, многу успеси и во иднина !

Пласман на учесниците:

1. 🏆Арнаудов Давид – ООУ”Дане Крапчев”

2. Петровски Никола – ООУ”Наум Наумовски Борче”

3. Велковски Матеј – ООУ”Крсте Мисирков”