Голем предизвик од општина Гази Баба

Дојде и зимскиот распуст кој по напорната работа во првото полугодие, сите едвај го чекаат – учениците, наставниците и родителите . Препораките се да останеме дома и да внимаваме на нашето и на здравјето на другите. Затоа општина Гази Баба има голем предизвик за сите вас. Имено, сите заедно (ученици, наставници и родители) да ја претставите изминатата година на свој начин – единствен и оригинален, преку изработка на постер, брошура, карикатури, песна, анимиран филм, стрип, претстава …..

Изработките треба да се достават најдоцна до 25 јануари.

Ви посакуваме на сите релаксиран и креативен зимски распуст  исполнет со убави спомени.
Новата 2021 година да ви донесе многу здравје, среќа, успеси, радости….

Општина Гази Баба