ВО ЧЕСТ НА НАШИОТ ПАТРОН ДАНЕ КРАПЧЕВ

Почитувани ученици, родители, пријатели и сите вработени во нашето училиште, Ве покануваме да ги проследиме видео материјалите и презентациите од нашите ученици во чест на нашиот патрон Дане Крапчев и заедно да оддадеме почит. Нека е честит патрониот празник на училиштето! Нека му е вечна слава на нашиот патрон Дане Крапчев!

УЧИМЕ, ИСТРАЖУВАМЕ, СЕ ЗАБАВУВАМЕ

СЛОГАНИ ЗА ДАНЕ КРАПЧЕВ

ЛИТЕРАТУРНИ ТВОРБИ

ЛИКОВНИ ТВОРБИ

ЕКО АКТИВНОСТИ

ПРЕЗЕНТАЦИИ МАТЕМАТИКА

ПРЕЗЕНТАЦИИ БИОЛОГИЈА

ПРЕЗЕНТАЦИИ ХЕМИЈА

ПРЕЗЕНТАЦИИ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ПРЕЗЕНТАЦИИ ЗА ДАНЕ КРАПЧЕВ