Избор на првенец на генерација

Драги деветооделенци

Се наближува крајот на учебната година а со тоа и крајот на вашето образование во нашето училиште. Дојде време да ја почнеме процедурата за избор на првенец на генерација. Пријавувањето трае до 28 мај 2021, а документите по електронски пат да се достават на меил l_sarvanoska@yahoo.com. Среќно!

Во продолжение е Правилникот за пофалби и награди

Општински натпревар по хемија во 2020/2021 год

Општинскиот  натпревар по хемија се одржа  на 07-05-2021г. На овој натпревар учествуваа ученици од осмо и деветто одделение  и ги постигнаа следните резултати:

VIII одд.

Алексеј Стојановиќ VIII-3 – II награда

IX одд

Јана Благојевиќ IX-1- III награда

Христина Јовановска IX-2 – III награда

Јана Кметовска IX-3 – Пофалница

                                                                  Ментор на учениците Елена Томевска