KOНТАКТ

Контакт

Список со контакти на лица вработени во ООУ„Дане Крапчев“ Скопје

Официјална е-маил адреса на училиштето: oudanekrapcev@yahoo.com

тел.за контакт +389 2 2525292 

Мапа на ООУ„Дане Крапчев“ Скопје

Напишете коментар