,,Штедиме и создаваме изуми за подобар свет”

Во рамките на ,,Месецот на штедење” НЛБ Банка организира акција за цртање на тема ,,Штедиме и создаваме изуми за подобар свет “Целта на овие активности е да се поттикнат децата да штедат.Денес учениците од III одд.имаа средба со претставници од НЛБ Банка кои им доделија подароци и ги информираа за наградниот ликовен конкурс на кои може да учествуваат сите ученици од 5 до 15 години. Денешните активности низ фотографии.