Трето одделенците го одбележаа 22 Април – Денот на планетата Земја

Нашите трето одделенци и компанијата за производство на амбалажа ,,DS Smith” заедно го одбележаа: 🌎 ,, 22 Април – Денот на планетата Земја”🌎🌿🌿 ТИЕ беа наши гости, ние учествувавме на нивниот ликовен конкурс и за нив цртавме во чест на планета Земја…. Потоа 🌿 НИЕ бевме нивни гости – 🌿 ТИЕ ни овозможија од блиску да видиме со што се занимаваат, подготвија подароци за секој од нас и ги наградија најкреативните ликовни творби. Во едно се сложивме : 🌿 СИТЕ НИЕ треба да се менуваме! 🌿 НИЕ треба да ги менуваме навиките ако сакаме да ја сочуваме нашата 🌎