Сертификат за квалитет

Задоволство ни е да соопштиме дека нашето училиште ООУ “Дане Крапчев” се стекна со Сертификат за квалитет IASS 2019:2021 и доби идентификационен бар код. Благодарност до директорката, сите наставници, стручни соработници, учениците, родителите, општината, до сите кои постојано нè подржуваат, ни помагаат и придонесуваат за успесите на нашето училиште.