Резултати од општинскиот натпревар по природни науки и биологија

По спроведување на 10. Општински натпревари по природни науки  и биологија кои се одржаа на 10.март 2023 г. нашите ученици го остварија  следниот пласман :

Резултати за IV одделение

УченикМЕНТОР 
ЕваСтојановскаБилјана ЈовчеваПофалница
КалинаЈовановскаБилјана ЈовчеваПофалница
ЈанаАнгеловаХирстина ПетровскаII Награда
ДаринАрсовКатерина ДимовскаII Награда
МихаелаЦветковскаКатерина ДимовскаIII Награда
АнастасиаПислевиќКатерина ДимовскаIII Награда

Резултати за V одделение

Ангелина ТрпковскаI Награда
Матеј МишевскиII Награда

                                                           Ментори Душанка Китановска И Бојана М.Личева

Резултати за VI одделение

  Калина КараџоскаII Награда
Марко КрстевскиII Награда
Ведран ВељковиќII Награда

                                                                        Ментор Душанка Китановска

Резултати VII одделение

Тара СпасиќI Награда
Софија МијалковскаII Награда
Дамјан ПетровиќII Награда
Александар МаџовскиII Награда

                                                                        Ментор Душанка Китановска

Резултати VIII одделение

Теона ЈовеваIII Награда
Дејанчо СтојановскиIII Награда

                                                                               Ментор Бојана М.Личева

Резултати IX одделение

Ања ЈовановскаII Награда
Јована ИвановскаII Награда

                                                                                    Ментор Бојана М.Личева

Наградените ученици се пласираа за учество на регионалниот натпревар.

Честитки за наградите ,Ви посакуваме успех на регионално ниво !

Официјалните резултати се достапни на https://biologija.yolasite.com/