Резултати од општинскиот натпревар по ГЕОГРАФИЈА

На 9 февруари 2020г се одржа општинскиот натпревар за шесто одделение. Од нашето училиште учествуваа учениците:

Теона Марковиќ од 6/4 која освои прва награда

Михаела Димчова 6/2 и Леон Стојановски 6/3 освоија втора награда

Сите тројца се пласира на регионалниот натпревар.

Наставник ментор – Бранко Атанасовски

Им честитаме и им посакуваме многу среќа и успех во понатамошните натпревари.