Резултати од ликовниот конкурс

Почитувани ученици

Најпрво би сакале да ви се заблагодариме за вашето учество на ликовниот конкурс и да ви честитаме за прекрасните творби кои ни ги испративте. Се надеваме дека убаво се забавувавте додека творевте.

Комисијата составена од тројца наставници Марија Н. Наневска, Жаклина Атанасовска и Елизабета Ордева ги разгледа творбите и ги рангираше на следниот начин:

Категорија 2-5 одделение

  1. место Калина Филипова 4/3 одд, шифра 1kalinaF4
  2. место Анастасија Ивановска 4/3 одд , шифра Applejack4. Второ место исто така има и творбата со шифра Zdravje5 на ученикот Ангел Крстевски 5/2 одд.
  3. место Семир Сехралтиќ 5/2одд, шифра Skopje5-2

Категорија 6-9 одделение

  1. место Михаела Стојменовиќ 9/3 одд, шифра Yugo9
  2. место Дина Шабановиќ 9/3 одд, шифра d1102
  3. место Давид Цветковски 8/3одд нема шифра

Кликнете на шифрите за да ги видите наградените творби

На следниот линк може да ги погледнете сите испратени творби

Кликни тука за сите творби