ПРЕДЛОЗИ, ПРАШАЊА, ДИСКУСИИ

Ученици, родители, наставници!

На оваа страна можете да поставувате прашања а ние ќе се потрудиме да добиете одговор од компетентна личност, да давате предлози кои доколку се издржани ќе бидат разгледани и усвоени и да дискутирате на теми во врска со образованието.

Страната ќе ни овозможи да ги искажеме нашите ставови, да побараме и добиеме помош.

One thought on “ПРЕДЛОЗИ, ПРАШАЊА, ДИСКУСИИ

  1. Дане Крапчев 07/09/2016 at 04:35

    Тука внесете коментар

Напишете коментар