Патронат 2021 – „Дане Крапчев чекор напред кон иднината“

Денес го прославуваме 43 патронен празник на нашето училиште и одбележуваме 77 години од смртта на Дане Крапчев

На следниот линк е настанот кој се пренесуваше во живо од нашето училиште како и неколку фотографии од активностите

линк од настанот

Градоначалникот на општина Гази Баба, господинот Борис Георгиевски, се обрати по повод патронатот

Исто така подготвивме и видео со пригодна програма по повод патронатот