Наша гордост – музичарите од Дане Крапчев

🎶🏆 Иии… уште една убава вест овој викенд за нашето училиште 🏆🎶 Овој пат наша гордост е МАНДОЛИНСКИОТ ОРКЕСТАР кој ни донесе ПРВО МЕСТО на ДРЖАВЕН НАТПРЕВАР со освоени 99 бода.

🎶🎖Наша гордост е и ХОРОТ кој го освои ВТОРОТО МЕСТО на државниот натпревар 🎶🎖 Трудот на нашите ученици заедно со трудот и ентузијазмот на нашиот наставник Ванчо Јовчев секогаш го носат нашето училиште на самиот врв кога е музиката во прашање. Гордост сте ни 👏👏👏