Добредојдовте првачиња!

Овој први септември ни донесе многу џагор во училишниот двор.

  Значаен ден, ден во кој нашите првачиња го направија првиот чекор кон новиот пат на знаењето. Возбуда, радост, исчекување и запознавање со наставничките и новите другарчиња имаше и кај нашите најмали првачиња.

Добредојдовте најмали во нашето големо семејство Дане Крапчев!