Англиски јазик – Успеси на општинскиот натпревар

На 20.03.2021, Сабота се одржа општинскиот натпревар по Англиски јазик за учениците од 5 до 9 одд. Учениците од нашето училиште кои освоија први места и продолжуваат на регионелаен натпревар се:

Алексеј Стоjановиќ 8-3

Дона Тасева 8-3

Ема Димитровска од 9-1

Андреј Јордановски 6-1

Дора Николова 6-4

Даријан Саравинов 7-3

ЧЕСТИТКИ!!!