РОДИТЕЛСТВО

„КАКО ОД СОПСТВЕНИТЕ ДЕЦА ПРАВИМЕ ИНВАЛИДИ БЕЗ ИНВАЛИДИТЕТ“  – Сине, еве ти бурек покрај креветот. – Остави ме, тато, спијам. – Сине, ти оставив ручек на масата. Ќе ти се олади. – Добро, мамо, гњавиш. Не сум гладен. – Душо, еве ти пари. Стигна пензијата. Те сака дедо. – Е, остави ги таму… – Брат, … Продолжи со читање РОДИТЕЛСТВО