ИНФОРМАЦИИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

Извештај бр. 2        Во месец октомври беше одбележан денот на здравата храна. Нашто училиште беше гостин во  МТВ во емисијата ,,Мал одмор,, каде учество земаа и родители од прво и второ одделение. Акцијата ,,Јас прочитав –прочитај и ти‘‘ која беше планирана за месец октомври ќе се реализира во првата недела во ноември. … Продолжи со читање ИНФОРМАЦИИ ЗА РОДИТЕЛИТЕ