ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА

 МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК I одд. Наставник: Тања Метикош Наставна содржина: Редослед на настани „Грдото пајче“ – обработка Obrazec-1_opis-na-realiziran-nastaven-cas – jaz pis – Redosled na nastani – Grdoto pajche -T Metikosh Obrazec-2_Opis-na-dokument-za-nastaven-cas – jaz pis – Redosled na nastani – Grdoto pajche -T Metikosh Slikovnica -Grdoto-pajce – T Metikosh Nastaven list – redosled na nastani – Grdoto … Продолжи со читање ОДДЕЛЕНСКА НАСТАВА