ОБУКИ И ДИСЕМИНАЦИИ

Дисеминација на обуката “Иновирање, креирање и мотивирање во наставата”  23/11/2017 Edit На 17 ноември 2017 во ООУ Дане Крапчев се одржа ателјето за дисеминација на обуката  “Иновирање, креирање и мотивирање во наставата “ и на истото присуствуваа 32 наставници од училиштето. Ова атеље беше анимирано од наставничката Анета Митевска, која учествуваше на обуката која се одржа … Продолжи со читање ОБУКИ И ДИСЕМИНАЦИИ