3-ти Ноември – Ден на општина Гази Баба

🔸️Хорот на нашето училиште, под раководство на наставникот Ванчо Јовчев, денес имаше чест да го отвори настанот по повод одбележување на 3-ти Ноември Денот на општина Гази Баба.

🔸️Учесници на настанот беа и ученици и наставници од V одд.

🔸️Во прилог фотографии од свеченоста.