26 септември – Европски ден на јазиците

Јазиците се нашето најголемо богатство!

Денес, 26.09 учениците од III-4 со наставничката по англиски јазик Андријана Недевска го одбележаа Европскиот ден на јазиците.

Изработки на учениците од 9-4 одд.