21 февруари – ДЕН ВО ЧЕСТ НА МАЈЧИНИОТ ЈАЗИК

Јазикот не е само зборови- тој е култура, традиција и цела историја на еден народ.

Почитувајте го мајчиниот јазик, така се почитувате себе си!