ЧИТАЊЕТО Е СУПЕР МОЌ

📕📖 Нашето училиште оваа седмица беше дел од кампањата,, ЧИТАЊЕТО Е СУПЕР МОЌ” која ја реализираше издавачката куќа ,,АРС ЛАМИНА” со поддршка од општина Гази Баба. 📗📖 Оваа издавачка куќа ги израдува учениците со донацијата од 100 книги со кои ни го збогатија библиотечниот фонд. 📙📖 Нашите ученици со радост и љубопитство ја примија донацијата и порачаа: ,,Не постои полојален пријател од книга, нема поисполнети денови од детството од оние поминати со омилената книга” 📔📖” Читајте за да станете моќни !