ХЕМИЈА – Резултати од општинскиот натпревар

Општинскиот натпревар по хемија се одржа на 25.02.2022г. На овој натпревар учествуваа ученици од осмо и деветто одделение и ги постигнаа следните резултати:

VIII одд.

Петар Ристовски VIII-3 – II награда

Михаела Димчова VIII-2 – III награда

Ања Јовановска VIII-4 – III награда

Јована Ивановска VIII-3 – Пофалница

IX одд

Алексеј Стојановиќ IX-3- II награда

Теона Димишковска IX-2 – III награда

Честитки за сите ученици, многу успех на претстојниот регионалниот натпревар.

Ментор на учениците Елена Томевска