УЧИЛИШЕН НАТПРЕВАР ПО ПРИРОДНИ НАУКИ И БИОЛОГИЈА

На 27.12.2021 во нашето училиште со запазување на протоколите и мерките за заштита се одржа училишниот натпревар по Природни науки и Билогија за учениците од 5 до 9 одделение.Им честитаме на учениците за постигнатиот успех!!!

Резултати од натпревар биологија/природни науки

5 одд.Освоени бодови од макс.40награда
Калина Караџоска40I награда
Емил Адемовски37II награда
Дино Адемовски36III награда
Ведран Велковиќ36III награда
   
Дамјан Влинтовски35 
Марко Крстевски34 
Давид Трајановски25 
6 одд.Освоени бодови од макс.45награда
Тара Спасиќ43I награда
Александар Маџовски39II награда
   
Христијан Гочевски Ивановски35 
Аника Велковска35 
Алек Јовановски35 
Ангел Митровски33 
Стефани Благојевиќ32 
Ива Андова30 
7 одд.Освоени бодови од макс.50награда
Теона Јовева47I награда
Мила Златановиќ46II награда
Катерина Пислевиќ45III награда
   
Давид  Арнаудов36 
Теа Јордановска35 
Андреј Јордановски35 
Александра Антовска30 
8 оддОсвоени бодови од макс.50награда
Михаела Димчова50I награда
Ања Јовановска44II награда
   
Петар Ристовски38 
Горазд Стојановски33 
Јована Ивановска28 
9 оддОсвоени бодови од макс.45награда
Теона Димишковска41I награда
Матеј Крстевски37II награда
   
Андреј Крстевски31 
Тамара Петрушевска23 
   

Предметни наставници:

Бојана М.Личева и Душанка Китановска