Успеси на оркестарот и хорот

Честитки за учениците членови мандолинскиот оркестар како и за членовите на хорот при ООУ „Дане Крапчев“ за освоеното прво место со 100 бодови на општинските и регионални натпревари!

БРАВО ученици! БРАВО за наставникот Ванчо Јовчев!

Одиме на државен натпревар…. 🙂