Среќен почеток на новата учебна 2017 – 2018 година!

Учебната 2017 – 2018 год. Започнува на 04.09.2019 год. со следниот распоред:

Прва смена со почеток во 7.30 ч.  – III, IV, VIII и  IX одд.

Втора смена со почеток во 12.45 ч.  –  II, V, VI и VII одд.

Прием на првачиња во 11.15 часот

raspored 2017-18 odd i pred

На сите ученици и наставници им посакуваме среќна и успешна учебна година!