РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШНИОТ НАТПРЕВАР ПО ФИЗИКА

ОСМО ОДДЕЛЕНИЕ

ПРВО МЕСТО со освоени 80 поени – Лука Ристиќ 8-4

ВТОРО МЕСТО со освоени 75 поени – Јана Благојевиќ 8/1   

ТРЕТО МЕСТО  со освоени 65 поени- Ангела Милановиќ 8/1

 ДЕВЕТО ОДДЕЛЕНИЕ

ПРВО МЕСТО со освоени 65 поени – Андријана Антовска и Марија Колевска 9/2         

  ЧЕСТИТКИ за победниците и сите учесници!