Резултати од училишен натпревар по македонски јазик и математика V одд.

РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШЕН НАТПРЕВАР ПО македонски јазик V одд.

одржан на 16.02.2021 год.

ОСВОЕНО МЕСТОИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА УЧЕНИКОТОДД.ОСВОЕНИ БОДОВИ
ПРВО МЕСТОХристијан Гочевски ИваноскиV-130
  ВТОРО МЕСТОСтефани БлагојевиќV-129
 Аника ВелковаV-129
 Александар МаџовскиV-229
  ТРЕТО МЕСТОАнгел МитревскиV-428,5
 Тара СпасиќV-228,5

РЕЗУЛТАТИ ОД УЧИЛИШЕН НАТПРЕВАР ПО математика V одд.

одржан на 12.02.2021 год.

ОСВОЕНО МЕСТОИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА УЧЕНИКОТОДД.ОСВОЕНИ БОДОВИ
ПРВО МЕСТОДамјан ПетровиќV-3100
ВТОРО МЕСТОАлександар МаџовскиV-295
ТРЕТО МЕСТОХристијан Гочевски-ИвановскиV-190
 Даријан Митревски
Ангел Митревски
V-1
V-4
90
90