Резултати од училишен натпревар по МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК за IV и V одд.

ЧЕТВРТО ОДДЕЛЕНИЕ

ПРВО МЕСТО со освоени 81 поени  –  Александар Маџовски 4/2

ПЕТТО ОДДЕЛЕНИЕ

ПРВО МЕСТО со освоени 24 поени – Нина Велковска и Марија Гичевска 5/1

ВТОРО МЕСТО со освоени 23 поени – Филип Димовски 5/1 и Теа Јордановска 5/3

ТРЕТО МЕСТО  со освоени 22 поени  –  Катерина Пислевиќ 5/2 и Теодора Јосевска 5/1

ЧЕСТИТКИ за победниците и сите учесници!