Резултати од општински натпревар по Природни науки

На ден 11.02.2022 нашите ученици учествуваа на општинскиот натпревар по природни науки и ги остварија следните резултати :

6 одд

Алек Јовановски 1 награда

Тара Спасиќ 1 награда

Христијан Гочевски Ивановски 1 награда

Александар Маџовски 1 награда

Аника Велковска 1 награда

Ментор.Д.Китановска

5одд

Емил Адемовски 2 награда

Дамјан Влинтовски 2 награда

Ведран Вељковиќ 2 награда

Калина Краџоска 2 награда

Марко Крстевски 2 награда

Дино Адемовски пофалница

Ментори Д.Китановска и Б.М.Личева

4-1 одд

Ментор -Елизабета Георгиевска

Мила Николова 3 награда

Ангелина Трпковска 3 награда

Ивана Ивановска 3 награда

4-2

Ментор Стефани Тоневска

Никола Владевски Тргачевски 3 место

Петар Стефановски 3 место

Давид Јовановски 3 место

Горазд Петрушев 3 место

Ангела Здравковска-пофалница

Сите ученици оставрија пласман за учество на регионалниот натпревар по природни науки.

Честитки за освоените награди и им посакуваме успех на регионалниот натпревар !