Резултати од Општински натпревар по биологија и природни науки 2017/2018 год.

На 03-03-2018 г. во OOУ “25 Мај” се одржа општинскиот натпревар по биологија и природни науки .

На  овој натпревар учествуваа ученици од  одделенска и предметна настава кои ги постигнаа следните резултати:

IV одд.

Ања Јовановска – III награда

Даријан Саравинов – III награда

Ева Серафимовска – III награда

Петар Ристовски – III награда

Андријана Стоилевска – пофалница

V одд.

Марија Стојановска – I награда

Алексеј Стојановиќ –  I награда

Бојана Петровска – I награда

Мила Данева – III награда

Тамара Вељковиќ – пофалница

VI oдд.

Анастасија Тодевска – II награда

Лука Ристиќ – III награда

Лука Николов – III награда

 VII oдд.

Павел Наневски –  I награда

Јане Ѓорѓиевски – II награда

Марко Смилевски – II награда

Методија Тасевски – II награда

Петар Петрески – II награда

Иван Гочевски Ивановски – пофалница

VIII oдд.

Маја Стојановска – II награда

Ивана Додевска  – III награда

Катерина Илиевска –  III награда

Симона Петровска –  III награда

IX одд.

Сања Филиповска  –   I награда

Матеј Трајчевски  –   II награда

Ана Тасева  –   II награда

 

 

Ментор на учениците од V,VI  и VII одд. Бојана М. Личева

Ментор на учениците од V,VIII  и IX одд. Душанка Китановска

 

Целосните резултати се објавени на официјалните web страници

http://prirodni-nauki-natprevari.blogspot.mk/

https://biologija.yolasite.com

Честитки за постигнувањата, продолжуваме со региналните натпревари во април.