Резултати од одржаниот училишен натпревар по предметот ИСТОРИЈА

ШЕСТО ОДДЕЛЕНИЕ

ШИФРАИМЕ И ПРЕЗИМЕОДД.ОСВОЕНО МЕСТО
612Александар МаџовскиVI-21 место
608Тара СпасиќVI-22 место
611Маркијан ЈовчевVI-32 место
601Ангел МитревскиVI-43  место
605Дамјан ПетровиќVI-3 
607Даријан МитревскиVI-1 
604Аника ВелковскаVI-1 
609Стефани СандеваVI-2 
614Стефани БлагојевиќVI-1 
603Ена ЈордановскаVI-4 
613Ива АндоваVI-2 
606Алек ЈовановскиVI-1 
610Тамара КолевскаVI-4 
602Теодора КолевскаVI-4 
615Кристијан ЗахариевскиVI-4 

СЕДМО ОДДЕЛЕНИЕ

ШИФРАИМЕ И ПРЕЗИМЕОДД.ОСВОЕНО МЕСТО
612Јована МитровскаVII-11 место
608Мила ЗлатановиќVII-41 место
611Кирил НедевVII-42 место
601Александра АнтовскаVII-43 место
605Матеа ДобревскаVII-1 
607Стефани НастеваVII-4 
604Селина СелимиVII-1 

ОСМО ОДДЕЛЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕОДД.ОСВОЕНО МЕСТО
Луна ЈакимовскаVIII-21 место
Марија Благоевска-МитровскаVIII-31 место
Леон СтојановскиVIII-32 место
Сара АнгеловаVIII-33 место
Ана МилановскаVIII-33 место
Никола МилосковскиVIII-43 место
Мила ДоневаVIII-23 место
Никола СтојановскиVIII-3 
Теона МарковиќVIII-4 
Горазд СтојановскиVIII-4 
Теодора СтојановскаVIII-4 
Лука БлажевскиVIII-4 
Јована ИвановскаVIII-3 
Лука СиљаноскиVIII-3 

ДЕВЕТО ОДДЕЛЕНИЕ  

ИМЕ И ПРЕЗИМЕОДД.ОСВОЕНО МЕСТО
Алексеј СтојановиќIX-31 место
Милош НасковиќIX-22 место
Теона ДимишковскаIX-23 место
Кристина ТасеваIX-4 
Тамара ВељковиќIX-3