Регионален натпревар по БИОЛОГИЈА

Регионалниот натпревар по БИОЛОГИЈА се реализираше на 09.04.2022 година и нашите ученици ги постигнаа следните резултатити

VII одд.

Мила Златановиќ- III награда

Теона Јовева-III награда

Катарина Пислевиќ- III награда

VIII одд.

Mихаела Димчова – II награда и продолжува на државен натпревар

Ања Јовановска- II награда и продолжува на државен натпревар

IX одд.

Теона Димишковска- II награда и продолжува на државен натпревар

Алексеј Стојановиќ – II награда и продолжува на државен натпревар

Матеј Крстевски – II награда и продолжува на државен натпревар

Им честитаме на сите ученици за постигнатиот успех и им посакуваме уште поголем успех на ученици кои продолжуваат на Државниот натпревар.